Meer resultaten voor kaasfondue restaurant

kaasfondue restaurant
Waar eet je lekkere fondue? Het Nieuwsblad.
wie graag fondue of kaasfondue, gourmette eet is hier zeker welkom. wij gaan er graag eens eten, gezellige sfeer, mooie Zwitserse inrichting" Els G. Het Fondueke Antwerpen: Lekkere" verschillende soorten fondue's. Een aanrader, en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer" Julien D. Le Goût Avant-Tout Gent: Geweldig" fondue en steengrill restaurant.
Accueil T GENTS FONDUEHUISJE.
Ook rokers zijn hier van harte welkom, voor hen werd een aparte rookkamer ingericht in loungestijl. Op het menu staan verschillende variëteiten: fondue Bourguignon, visfondue, Zwitserse kaasfondue, gemengde fondue, en ook alle sausjes worden huisbereid. T Gent fonduehuisje presenteert u eveneens een ruime selectie kwalitatieve wereldwijnen die perfect samengaan met de fondues.
Kaasfondue goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 10 resultaten voor kaasfondue. Koop deze gegevens. 1 Schollaert Gonnie Kaas Delicatessen. Rooigemlaan 1, 9000 Gent. Dinsdag 900: 1230.: Bezoek onze webpagina. 2 Fromagerie de Thoricourt. Rue de Fouleng 16, 7830 Thoricourt Silly.
Bistro t Fonduetje Waterpoort 3 Kortrijk.
In samenwerking met Cremerie Sint Rochus worden 3 verschillende soorten Zwitserse kaas geselecteerd die samen met witte wijn en kruiden op smaak worden gebracht tot een smeuïge kaasfondue. De kaasfondue wordt vervolledigd met een groen slaatje, vers brood en een gepofte aardappel.
Le Goût avant Tout Fondue steengrill restaurant in Gent.
Le Goût avant Tout. Fondue en steengrill restaurant. Petra en Litrik heten U van harte welkom op onze site. U vindt ons in het hartje van Gent aan de achterkant van het operagebouw aan de Kouter., waar we fondue, steengrill en raclette serveren.
Prima vlees in dit kaasfondue restaurant Reizigersbeoordelingen Het Karbeel TripAdvisor.
Wijk: De Wallen. Beschrijving: Het Karbeel is sinds 1977 een gerenomeerd kaasfondue restaurant echter serveren wij ook vis, vlees en pasta gerechten. 6 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie. Prima vlees in dit kaasfondue restaurant. Gezicht in tripadvisor op spareribs kwam dit restaurant naar boven.
Home Het Komfoor Fondue restaurant in Oostduinkerke Koksijde.
Er wordt gezegd dat deze coup du milieu werkt als digestief wij hebben zelf reeds een scheutje kirsch in jullie kaasfondue gedaan. er in de Verenigde Staten een heuse fondue-restaurantketen bestaat? De restaurants heten The melting pot. De keten bestaat uit 145 filialen in 37 staten. het niet uitmaakt van welke fondue je het meest houdt. Fondue eet men niet alleen. Mensen houden van fondue omdat ze houden van gezelligheid, van het samen zijn met vrienden en familie tijdens één van de meest sociale activiteiten die er bestaan, samen eten en eten bereiden. We hopen dan ook dat u in Het Komfoor samen met uw tafelgezelschap zult genieten van de gezelligheid van een lekkere fondue. Reserveer online in bovenstaand formulier. Voor reservaties van meer dan 10 personen, gelieve ons telefonisch te contacteren op het nummer 058 627 726. Om een vlotte service te kunnen garanderen, vragen wij aan groepen van meer dan 10 p om hun keuze vooraf door te geven. Het restaurant is vlot toegankelijk voor personen in een rolstoel.
T'FONDUEHUISJE' LEUVEN WAAR TAFELEN GEZELLIG IS TYPISCHE FONDUE.
Een uitgebreid gamma van kaasfondues, de traditionele fondue Bourguignonne vleesfondue., de authentieke raclette, visfondue, grillen op houtskoolom daarna af te sluiten. met een overheerlijke chocoladefondue. Ons restaurant ligt vlakbij het centrum van Leuven op loopafstand van de Oude Markt en de Grote Markt.
t Fondueloft Fondue Grill restaurant in Gent.
Onze fondue's' en grills zijn à volonté en worden geserveerd met huisgemaakte sausjes, salades, frietjes, krieltjes of aardappel in de schil met lookboter. Menu's' all-in vanaf 36, inclusief drank. Proef onze heerlijk brochettes. Bel ons op 09 223 81 00.

Contacteer ons