Op zoek naar GRASKAAS?

GRASKAAS
Ontdek gedurende één maand de graskaas! VTM Koken.
Doordat de koeien in de lente kunnen genieten van het voedzame verse gras geven zij in die periode een bijzondere weidemelk, hiervan wordt de graskaas gemaakt. De graskaas bevat het kwaliteitskeurmerk Rode" Zegel" en wordt verkocht in grootwarenhuizen, kaasspeciaalzaken, slagers, Kortom, wees er snel bij als je van deze lekkere kaas wil proeven!
Nederland: Graskaas. Ook als de koeien op stal staan: Culinair ABC, Kaas op Culinair.net.
Nu moet ook daar weer niet te zwaar aan getild worden, want in de moderne processing wordt door de zuivelfabrieken in de wintermaanden extra caroteen toegevoegd aan de melk, zodat er in feite geen kleurverschillen tussen hooi en graskaas meer optreden.
Wat is graskaas eigenlijk?
Dat zou mooi zijn voor de drie goede doelen die dit jaar zijn geselecteerd: de opbrengst van de grote graskaas wordt verdeeld onder stichting World Servants en Het Kaaspakhuis dat op 20 mei in Woerden geopend werd. De opbrengst van de eerste graskaas komt ten goede aan de expositie Kaas in kunst van Stadsmuseum Woerden.
Iets om naar uit te kijken: graskaas Doe-tips Veldverkenners.
En graskaas is de eerste weidekaas, dus van melk van koeien die voor het eerst opnieuw vers gras hebben gegeten, na een winter op krachtvoerder, ingekuild gras en maïs geleefd te hebben. In Nederland is weidegang een heet maatschappelijk hangijzer.
Graskaas 2017 Jonge Graskaas Online Bestellen.
Beschikbaarheid: Op voorraad. Speciale Kaas Jong / 4 weken gerijpt" / 360., Korte omschrijving Graskaas 2017 Jonge Graskaas. Graskaas, lekker zacht en smeuïg van smaak. Extra kwaliteit kaas met minder zout. U heeft vast wel eens gehoord van de term graskaas.
Graskaas met sesamzaadjes, gare tomaatjes en verse kruiden VTM Koken.
Snij de Graskaas in driehoekjes. Strooi de sesamzaadjes op een plat bord en druk hierin de kaasdriehoekjes. Leg de kruiden in de lengte op een bord, leg er de gare tomaatjes bij. Schik er de Graskaas over en kruid met gekleurde peper van de molen.

Contacteer ons