Resultaten voor kaasfondue 2 personen

kaasfondue 2 personen
Zwitserse kaasfondue Recept Allerhande Albert Heijn.
2 el kirsch slijter. 1 mespunt nootmuskaat. Zet deze ingrediënten op mijn lijst. stap voor stap koken. Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken.
Kaasfondue klassiek recept okoko recepten.
Gera Dit is een heerlijk recept voor kaasfondue: half gruyère, half emmentaler. Alleen denk ik dat de hoeveelheid wijn iets te weinig is voor 4 personen. Ik reken altijd op 150 g kaas en 100 ml droge witte wijn per persoon, dus zou er in deze vierpersoons kaasfondue eigenlijk 400 ml witte wijn moeten ipv 250 ml.
Traditionele Zwitsere kaasfondue voor 2 personen Een recept van Carla Voeten Albert Heijn.
Traditionele Zwitsere kaasfondue voor 2 personen. Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Anders. Laatst aangepast: 14 sep. 2010, 1608: 0 keer bewaard. Zet op Mijn lijst. Voeg toe aan favoriete AH recepten. E-mail dit recept. 200 gram geraspte Gruyere.
Kaasfondue VTM Koken.
Fishsticks met kruidensausje. Kaasfondue met Zwitserse kazen. 20 sep 2011. Toevoegen aan Mijn Keuken. 200 gr gemalen Gruyère. 200 gr gemalen Beaufort. 1 teentje look. 4 dl droge witte wijn. 150 gr Reblochon. 2 el Kirsch likeur. Lookkruiden of kruiden naar keuze.
Kaasfondue Colruyt.
Vooral lekker bij kaasfondue met cheddar of blauwe kaas. Voeg 1 eetl. mosterd toe aan de kaasfondue of 1/2 dl likeur zoals Kirsch of Poire William. Fonduetoppers 4 personen. Zwitserse kaasfondue: 400 g emmentaler, 400 g gruyère, 4 dl droge witte wijn bv.
Traditionele Zwitsere kaasfondue voor 2 personen Een recept van Carla Voeten Albert Heijn.
Traditionele Zwitsere kaasfondue voor 2 personen. Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Bereidingstijd 20 minuten, Anders. Laatst aangepast: 14 sep. 2010, 1608: 0 keer bewaard. Zet op Mijn lijst. Voeg toe aan favoriete AH recepten. E-mail dit recept. 200 gram geraspte Gruyere.
Kaasfondue Colruyt.
Pel het teentje knoflook en snij in de lengte in 2. Rasp de emmentaler. Snij de gorgonzola in kleine blokjes. Bak de ciabattas of stokbroden in de voorverwarmde oven baktijd: zie verpakking. Wrijf de binnenkant van het fonduestel in met het knoflook. Giet er de witte wijn in en breng aan de kook. Laat de 3 soorten kaas beetje bij beetje smelten in de fondue. Voeg de instantsausbinder toe en laat even indikken. Kruid met zwarte peper en nootmuskaat. Zet de kaasfondue op tafel en serveer met stukjes brood.
Kaasfondue recepten Smulweb.nl.
0.5 fles droge witte wijn of een mengsel van melk en groentebouillon samen circa 4 dl, 1 teen knoflook, 500 gr versgeraspte jongbelegen goudse kaas, 1 el maizena of allesbinder, 1 glaasje kirsch, 1 stuks stokbrood. Geplaatst op 15-02-2005. Een makkelijke kaasfondue voor 2 personen.
Zwitserse kaasfondue Recept Allerhande Albert Heijn.
Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips. Halveer de knoflook en wrijf hiermee de fonduepan aan de binnenzijde in. Verwarm in een fonduepan de wijn en het citroensap tegen de kook aan op laag vuur. Roer met een houten lepel de geraspte kaas in gedeelten door de warme wijn, tot alle kaas gesmolten is. Roer in een kopje de maizena met de kirsch tot een glad papje. Meng het maizenapapje door de kaasfondue en laat de fondue al roerend binden.

Contacteer ons